Bureau Veritas Certifikat

Alarmer til Private

Alarm eller ikke Alarm?  - det er spørgsmålet!

Og spørgsmålet er relevant nok. Mange spørger sig selv, om en alarm er nødvendig. Ikke mindst, hvis man aldrig før har været udsat for indbrud. Svaret afhænger helt af, hvad du ønsker at opnå – og husk på, at det ikke er din fortid, vi skal beskytte – det er din fremtid.

"En alarm er ikke nogen garanti mod indbrud, ligesom en brandforsikring jo heller ikke er nogen garanti mod brand. Men modsat en forsikring har en tyverialarm en forebyggende effekt, idet al statistik dokumenterer, at indbrudstyve naturligvis foretrækker indbrud i boliger uden alarm frem for i boliger med."

Desuden kan du bruge din alarm til en række praktiske formål, afhængigt af hvilken model og tilbehør du har. Du kan få tændt for varmen i sommerhuset nogle timer før du kommer, fjernbetjene garageport eller fjernaktivere andre elektroniske apparater i huset.

Også selv om ulykken skulle være ude, og din bolig udsættes for indbrudsforsøg får du glæde af din alarm:

"Sirenen kombineret med konstateringen af at man har udløst en alarm stresser de fleste indbrudstyve, som derfor hurtigere forsvinder fra gerningsstedet."

Er du ikke hjemme, når et indbrudsforsøg finder sted, bliver du adviseret af vagtcentralen og kan derfor forberede dig på, hvad du kommer hjem til.

Er du alarmeret om indbrud kan du foretage de ønskede foranstaltninger, herunder sørge for at advisere familie, børn og naboer – få bestilt glarmester eller tilsvarende.Husk på, at den tryghed du opnår ved en alarm ikke behøver at koste mere end dit telefonabonnement, dit fjernsynsabonnement, din husforsikring – eller andre af dine faste omkostninger.

Læs mere om dine forskellige muligheder og vores gode tilbud på de næste sider, eller ring allerede i dag og få et godt tilbud.