Bureau Veritas Certifikat

Firmaet TS Alarm

TS Alarm er et forsikringsgodkendt alarmfirma som beskæftiger sig med mange forskellige former for tyverisikring.

Vi er certificeret af Bureau Veritas. Bureau Veritas er et uafhængigt firma som sikre dig som kunde, at du hos TS Alarm får produkter og ydelser som overholder alle gældende standarder. Det er din sikkerhed for at du handler med et troværdigt og kompetent firma.

Veritas

Alarmer er som navnet siger et produkt som er samlingssted for alle øvrige sikringsprodukter.

Alarmdelen er den enhed som sender besked til vagtcentralen når der er noget galt, det kan være mange andre ting end blot tyveri, f.eks. strømafbrydelse eller signal om at man har glemt at lukke en dør.

Men i dag er det næsten et krav at man kombinerer flere forskellige former for tyverisikring med alarm, f.eks. et rullegitter der bliver angrebet kan også udløse en alarm og tilkalde en vægter.

Denne vægter har derved en chance for at gribe ind inden indbrydstyven er igennem gitteret, altså en forsinkelse af indbrudshastigheden – meget vigtigt!

Der er også en del indbrud hvori der indgår et køretøj som enten kører igennem et gitter eller bare et vindue, og derved er hurtigt inde ved varerne som man vil stjæle, her opsætter man en tågemaskine som på få sekunder fylder lokalet med tåge eller røg som mange populært siger, men det er vand som er ufarligt og som er så tæt at man ikke kan se en hånd for sig – det er effektivt!

En tåge kanon er styret af tyverialarmen.

Har man mange brugere i et hus er det ofte nødvendigt at installere motorlåse som automatisk låser til en fast tid hver dag, og på visse steder konstant, og kan kun åbnes med kode eller en elektronisk nøglevedhæng som er indkodet til en bestemt person.

Her kan man via alarmen redigere brugeradgang og hvilke tidspunkter man kan komme ind, igen en enhed som er opkoblet på alarmen, og som melder hvis man prøver at åbne den forkerte dør gentagne gange.